Month: April 2019

 

Update 29-04

Zojuist is er een afspraak gemaakt voor het verplaatsen van de elektra aansluiting Centrale Voorzieningen. Op maandag ochtend 13 Mei zal deze aanpassing gedaan worden. Dit betekend dat deze echtend de Lift, Hydrofoor, Bel-Video systeem en verlichting in de centrale hal niet werken.

Menger Bouw heeft ook contact opgenomen en gaat nu een aansluitende planning maken voor het aanpassen van de riolering. Het is al bekend dat de linkerkant van het gebouw (gezien op de voordeur) gedurende deze werkzaamheden -overdag- geen riolering heeft (geen WC-douche-toilet, geen afwas(machine), geen was). Voor de nacht zal er steeds een noodvoorziening gemaakt worden.

Update 15-4

Vanmorgen is van Baarsen geweest om een schouw te doen van de werkzaamheden aan de elektra aansluiting. Het blijkt echter dat de situatie zoals die is aangetroffen niet overeenkomt met de tekeningen. Hierdoor is er onzekerheid over de leiding die verplaatst moet worden.

De man die de schouw heeft uitgevoerd gaa tnu eerst met de nieuwe gegevens naar Liander om uit te zoeken wat er verder moet gebeuren.

Op zijn advies zal ik ook uitzoeken hoe diep de fundering door loopt om de nieuwe leiding onder de fundering door te voeren ipv een nieuwe boring door de fundering.

Update 05-04

Afgelopen woensdag heeft het laatste VVE lid positief gestemd op het voorstel voor aanpassingen aan de riolering. Dit is noodzakelijk omdat een deel van de riolering niet goed onder afschot is geinstalleerd. Dit heeft in het verleden al meedere keren tot verstopping geleid.

Woensdag 3 April zijn dan ook de opdrachten naar Liander en Menger Bouw gegaan.

Liander zal eerst de elektriciteits aansluiting van de algemene voorzieningen (hydrofoor, lift & verlichting) moeten verplaatsen voordat het riool aangepakt kan worden.

Donderdag 4 April is er contact geweest met Liander. De opdracht is toen gelijk naar planning door gezet. Komende week (15) wordt er een afspraak gemaakt voor een schouw ter plaatsen.

Zodra er meer bekend is volgt er weer een update.

© 2024: VvE Bornrif | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress